• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Overzicht Coachella Festival Streetstyle

Overzicht Coachella Festival Streetstyle

Door Trendstop

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het streetstyle team van Trendstop begon het zomerfestival seizoen met de nieuwste look vanuit het invloedrijke muziek- en hedendaagse kunstfestival, Coachella. Het wereldwijd beroemde evenement, dat tijdens twee weekenden gehouden wordt, blijft een reeks legendarische talenten aantrekken, met optredens dit jaar niemand minder dan Beyoncé, The Weeknd en Eminem. Met verassende optredens van Jay Z, Solange Knowles en haar voormalige bandgenoten van Destiny’s Child, bevestigde Beyoncé wederom haar status als mode-icoon. Haar garderobe tijdens haar optreden werd verzorgd door Olivier Rousteing van Balmain en styliste Marni Senofonte met statement korte Varsity sweatshirts, een met edelstenen versierde bodysuit, en een door Nefertiti geïnspireerde Egyptische mantelen hoofdtuig combinatie die ongetwijfeld de fast fashion markt zullen beïnvloeden in SS18 en de daaropvolgende seizoenen. Onze gespecialiseerde streetstyle- en festivalrapporten analyseren en beoordelen de commerciële waarde en levensduur van de laatste trends. Daardoor geniet u het optimale niveau van grondige analyse, op basis waarvan u belangrijke beslissingen kunt nemen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie van de belangrijkste trends uit Coachella. Vintage Lace feminiseert klassieke festival stukken die over elkaar gedragen worden, terwijl The Bralet Crop Top een lingerie gevoel verleent aan losse items en gecoördineerde setjes. The Wire Frame Rework geeft klassieke brillenstijlen een hedendaagse draai met nieuwe constructies en aangepaste silhouetten.

Vintage Lace

Vintage kant verleent een romantische sfeer aan transparante zomerse stoffen. Doily-achtige motieven en verschroeide effecten met gouden accenten zijn in antieke tinten vervaardigd, en zorgen daarmee voor een elegante, ultravrouwelijke uitstraling. Denim items en ruwe leren accessoires creëren een contrast, en voegen een stoer tintje toe aan een delicate, lieflijke esthetiek.

The Bralet Crop Top

De beha-top, een belangrijk stuk voor het festivalseizoen, geeft een update aan de ondergoed-als-bovengoed trend van de jaren negentig. Laag uitgesneden V-halzen worden geneutraliseerd door langere lijfjes die de ribbenkast bedekken, gedragen als contrasterend item of met een bijpassende korte broek of rok in dezelfde print of opsmuk.

Wire Frame Rework

Zonnebrillen met metalen monturen krijgen een hedendaagse make-over met nieuwe montuurvormen en constructies. Statement bruggen op katoog- en vliegeniersstijlen creëren een 3D effect, terwijl retro Lennon brillen een update krijgen met een dubbele metalen buitenrand.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Coachella Key Trends Report van Trendstop, een onmisbare gids met de belangrijkste stylingtrends van de mode influencers op het festival. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: allen Coachella 2018.

Trendstop