Onmisbare Stylingtrends tijdens het Festivalseizoen

Het street styleteam van Trendstop gaat er dit jaar op uit en bezoekt de grootste muziek evenementen om de nieuwste looks en trendsetters te ontdekken. Van Sonar en Primavera in Barcelona en hippe stedelijke evenementen als Field Day en The Great Escape in Engeland tot het iconische Coachella in Californië, de festivals verwelkomen dit seizoen een reeks muziek-liefhebbende fashionista’s die de festivalstijl voor de komende seizoenen zullen bepalen. Onze samengestelde rapporten analyseren en beoordelen de commerciële waarde en levensduur van iedere nieuwe trend, waardoor u in staat bent de juiste beslissing te nemen voor uw collecties.

Deze week krijgen de lezers van FashionUnited de kans een exclusieve kijkje te nemen naar de drie grootste trends die tot dusverre tijdens het festivalseizoen te zien waren. Bubble Gum Pink voegt een dosis suikerzoete vrouwelijkheid toe aan mannelijke sportkledingstukken en ontspannen utilitaire items. In Culotte Dungaree wordt de salopette uit de jaren 90 nieuw leven ingeblazen met een ingekorte lengte die deze zomer voor verkoeling zorgt rond de enkels. Sheer Tendencies vertaalt Gotische glamour naar het festivalseizoen met de nadruk op lichte lagen en openlijk vrouwelijk ondergoed.

Bubble Gum Pink

Onmisbare Stylingtrends tijdens het Festivalseizoen

Deze suikerzoete tint doet het goed in verschillende toepassingen, van trainingspakken tot ontspannen spijkergoed. Zoete roze kleuren maken een jeugdige statement, terwijl de meisjesachtige esthetiek en het gebruik van een enkele kleur de utilitaire en sportieve silhouetten verzachten. De speelse benadering tot mannelijke en vrouwelijk contrasten speelt in op de speelse festivalsfeer.

The Culotte Dungaree

Onmisbare Stylingtrends tijdens het Festivalseizoen

De alles in één look blikt terug op de jaren 90 met salopettes met losse, culotte-achtige snitten. ‘Eigenaardige’ cropped lengtes spelen in op de huidige geek-chic en normcore trends met blootgestelde sokken en grove schoenen. Lagen overheersen met luchtige jumpsuits gedragen over coltruien en T-shirts of onder spijkerjasjes en bomberjacks voor een functionele festivallook.

Sheer Tendancies

Onmisbare Stylingtrends tijdens het Festivalseizoen

Gotische looks overstijgen het zomerseizoen met opvallende transparante stukken in lagen gedragen over zwart ondergoed, daarmee een contrast vormend tussen dekkend en transparant. Zware laarzen en sportief ondergoed in enkele kleuren krijgen een vrouwelijk tintje met ballet-achtig tule en netkousen, terwijl beha-topjes, hotpants en bikini’s onder luchtige jurken en topjes worden gedragen.

Exclusieve Aanbieiding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het 2016 Themes in Street Style Report van Trendstop, een onmisbare gids voor de belangrijke (styling)trends van trendsetters in de grote modesteden.

Onmisbare Stylingtrends tijdens het Festivalseizoen

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN