• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Only lanceert schoenencollectie in samenwerking met Zalando

Only lanceert schoenencollectie in samenwerking met Zalando

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

In augustus lanceert Only in samenwerking met Zalando een uitgebreide schoenencollectie. De schoenen zullen verkrijgbaar zijn in de Only-winkels en in de webstores van Only en Zalando. Dat meldt Bestseller.

De schoenencollectie bevat verschillende modellen zoals laarzen, sneakers, pumps, lace shoes en slippers, zowel in imitatieleer als echt leer. Tevens heeft de collectie verschillende stijlen, waaronder sportief, trendy, denim en party look. Er zullen zo’n 20 stijlen worden uitgebracht, met prijzen variërend van 39,95 tot 119,95. In de toekomst zal de collectie worden uitgebreid met meer categorieën, geïnspireerd op de laatste trends.

Michael Fynboe, senior manager new business development bij Only laat weten: “We geloven dat we door nauwere samenwerking en digitale vooruitgang ons bedrijf verder kunnen uitbouwen. De schoenen zijn de eerste stap in deze nieuwe manier van werken. We gaan meer nadruk leggen op de ontwikkeling van het product en de betrokkenheid van onze partners.”

“Wij zijn blij om bij te kunnen dragen aan de samenwerking met onze merkpartner Only. Samen kunnen we een unieke collectie creëren, met de focus op vrouwelijke kracht, zelfvertrouwen en de nieuwste trends,” voegt Claudia Reth toe, vicepresident fashion director bij Zalando.

Wie graag een schoenenpaar van Only wil bemachtigen, moet nog wel even geduld hebben, want in eerste instantie ligt de focus voor de schoenencollectie op de Duitse markt. Bestseller laat aan FashionUnited weten dat de collectie ‘wellicht in de toekomst’ naar Nederland komt.

ONLY
Zalando