• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Omzetgroei Gerry Weber

Omzetgroei Gerry Weber

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

De omzet van Gerry Weber International AG is in de eerste negen maanden van dit jaar met elf procent gegroeid tot een bedrag van 305,8 miljoen. Vorig jaar behaalde het bedrijf in dezelfde periode een omzet van 275,3 miljoen euro.

Hoewel alle merken positief presteerden, was de groei voornamelijk te danken aan het eigen merk Gerry Weber. Dit merk haalde een omzetgroei van 14,7 procent , wat leidde tot een omzet van 136 miljoen euro. Ook de Gerry Weber sublabels deden het goed. De Gerry Weber mannenlijn ging goed van start. In zijn eerste verschijningsseizoen kon het merk zich verheugen op belangstelling van meer dan tweehonderd retailers. In de Oost-Europese steden Riga, Zagreb en Kaunus zijn Gerry Weber Men Stores geopend.

In de laatste negen maanden openden er 25 nieuwe Gerry Weberwinkels waarmee het totaal uitkomt op 127. Daaronder vallen ook de 48 eigen winkels en de 79 franchisees van het bedrijf. Later dit jaar openen er nog vestigingen in Cairo, Oslo, Enschede, Krakow and Dresden.

Gerhard Weber, voorzitter van de Raad van Bestuur van Gerry Weber International AG, heeft het volste vertrouwen in de toekomst: ”De tot nu toe behaalde resultaten zullen zich voortzetten in het vierde kwartaal,” voorspelt hij. Ook de verkoopcijfers van de zomercollectie van 2007 zien er volgens Weber gunstig uit. De verwachting is dat de omzet dit jaar uitkomt op 440 miljoen en volgend jaar op 500 miljoen.

Gerry Weber