• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Nieuwe beurs heet Showroom

Nieuwe beurs heet Showroom

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

'Showroom.' Dat is de naam van de nieuwe middensegmentbeurs van de modefabriek. De beurs wordt gehouden op 28 en 29 januari 2007, het weekend ná de Modefabriek en de LabelExpo.

De organisatoren zeggen bewust te hebben gekozen voor deze datum om verwarring met de Modefabriek te voorkomen: "We willen voorkomen dat het een massaal evenement wordt waarin beide beurzen met elkaar versmelten. De middensegmentsbeurs is echt bedoeld voor een ander publiek. Om het business to business-peil hoog te houden, worden bezoekers hiervan ook alleen toegelaten op vertoon van een KvK inschrijving."

Volgens de Modefabriek is er al veel interesse van zowel labels en potentiële standhouders als inkopers en detaillisten. Hoeveel inschrijvingen de nieuwe beurs momenteel heeft, wil woordvoerster Simga van Nimwegen echter nog niet prijsgeven: "Het zijn er meer dan tien, dat is alles wat ik zeg."

LabelExpo maakte eveneens vandaag bekend wanneer de beurs plaats zal vinden. Volgens Marit Dekker heeft de datum van de nieuwe beurs niet de doorslag gegeven: "We hebben er natuurlijk wel naar gekeken, maar de hoofdreden om onze beurs een week eerder te houden, was de opening van het herenkledingseizoen," aldus Dekker.

Modefabriek
SHOWROOM