• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • New Look opent 'stand alone' mannenwinkels

New Look opent 'stand alone' mannenwinkels

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

De groeiende aandacht voor mannenmode is doorgefilterd in het middensegment. De Britse keten New Look gaat dit najaar in het thuisland zelfstandige mannenmodewinkels openen. En ook River Island heeft zijn mannencollecties dit seizoen drastisch aangepakt en uitgebreid met als doel meer marktaandeel te pakken.

New Look heeft menswear tot een van de vijf prioriteiten bestempeld voor toekomstige groei van het bedrijf, naast internationale groei, multichannel, productontwikkeling en branding. New Look streeft naar een omzetgroei uit mannenmode van zo'n 25 procent in de komende 12 maanden en opent op korte termijn zeker 3 zelfstandige herenzaken in Groot Brittannië.

River Island heeft het productaanbod van zijn mannencollectie onder handen genomen. "We merken dat ons marktaandeel in dit segment groeit en daar willen we op inhaken," zegt inkoopdirecteur mannenmode Fiona Firth in het Britse blad Drapers. De mannenmode van River Island wordt naar eigen zeggen meer 'sophisticated' en 'luxurious'. Ook komt er een compleet nieuwe broekenlijn op de markt met 'slim', 'skinny' en 'cropped' modellen.

Foto: Lookbook New Look, herfst 2015

New Look
River Island