• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Naar de sterren

Naar de sterren

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Nu onze André Kuipers letterlijk op weg is naar de sterren en het weer soms meewerkt, lokken de prachtige glitters van deze lente extra verleidelijk. Vooral op wit staat een sprankeltje (denk aan bleke Charlize bij de Oscars) érrug sexy en up to date.

Gucci, Cavalli, Valentino, Yves Saint Laurent en Anne Klein: allemaal hadden ze een oogverblindend witte glitterjurk in hun collectie voor deze zomer. Superchique staan Swarovski kristallen (of een paar mooie glimsteentjes) namelijk op zo'n maagdelijke achtergrond. Zeker in combinatie met geraffineerd bloot of doorzichtige dunne laagjes.

Glitters kunnen deze zomer op verschillende manieren schitteren. Als leuk detail op een mooi wit topje staan hologramkleuren prachtig in de disco. Een vloeiend jurkje tot op de knie met lage halslijn kan juist helemaal bedekt zijn met fijne, subtiele kristalletjes. En in een witte avondjurk met glimmende detaillering steelt niet alleen Charlize Theron de show!

Kijk wel uit voor het effect dat fel zonlicht in combinatie met glitters en veel wit kan hebben. Een lichte huid valt snel helemaal weg in een sprankelende creatie. Deze trend is dan ook zeer geschikt voor disco's of zwoele gala's, maar niet voor een dagje in op het terras. Met glam is het sowieso uitkijken geblazen: het wordt snel te veel. Maar zo af en toe even schitteren geeft een heerlijk lentegevoel.

Trends