• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • More than Trends concept geslaagd

More than Trends concept geslaagd

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Vorige week maandag organiseerde Euretco Fashion het evenement More than Trends. Deze avond werd een nieuw concept gepresenteerd dat zeer goed ontvangen werd door de bezoekers. Ruim 300 bezoekers genoten van de avond waarbij infotainment centraal stond. Daarmee speelde Euretco Fashion in op de toenemende informatiebehoefte en het snel veranderde modeklimaat.

De avond, gepresenteerd door Sylvana Simons, werd geopend met een debat waarin ondernemers en leveranciers zitting namen. Actuele stellingen als; "Ondernemers hebben er baat bij wanneer zij doorverkoopgegevens verstrekken aan hun leveranciers" en "Het resultaat van gespreid leveren in tijden van recessie is nihil" kwamen aan bod. Naarmate het debat vorderde namen steeds meer ondernemers in het publiek het woord en zetten hun eigen stellige mening neer, waardoor er een interactief en succesvol debat ontstond.

Diverse trendpresentaties stonden op de agenda. Fons Westendorp van The Woolmark Company presenteerde de mondiale trends en uitdagingen in de textielmarkt. De presentatie van Ad van Dongen, verantwoordelijk voor de instore communications bij de Bijenkorf, werd zeer goed ontvangen. Op geheel eigenzinnige wijze inspireerde hij de bezoekers met de nieuwste trends in kleurgebruik en visual merchandising in de winkel. Ad van Dongen liet duidelijk naar voren komen wat de gedachten achter de trends zijn, wat zijn de stille verleiders?

Edwin van den Hoek en Truus Dokter van Peclers Paris presenteerde de trends voor dames en heren voor winter 2004. De key items voor de heren zijn de functionele parka´s, de casual blazer, de polo en new-jogging. Voor de dames zijn dit de parka´s en blousons, de hotpants, de minirok, het nieuwpak en vooral veel wijde en sexy kleding. De presentaties werden ondersteund door de opkomst van mannequins. Na de trendinformatie kon men genieten van een swingend optreden van Glennis Grace. Onder het genot van een borrel werd de avond afgesloten.

Euretco