• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Mode volgens Posh

Mode volgens Posh

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Victoria ‘Posh' Beckham leeft volgens haar eigen versie van de Tien Geboden, de top tien mode regels. In het Britse tijdschrift Glamour deelt zij haar wijsheid met haar fans.

 

Sommige regels zijn zeer verrassend. Wie had kunnen dromen dat Audrey Hepburn haar grooste inspiratiebron zou zijn? De altijd elegante Hepburn zou nooit zo bloot hebben rondgelopen als de uitdagende mevrouw Beckham. En over bloot gesproken, Posh zegt ook dat je niet teveel blote huid moet laten zien. “Het is veel meer sexy als je een beetje over laat aan de fantasie,” raadt zij aan. Huh? Heb ik wat gemist? Sinds wanneer is Posh zo bescheiden geworden? Blijkbaar houdt zij zich niet graag aan haar eigen regels.

Voor de ‘dikke dagen' raadt Posh een jumper dress van Stella McCartney aan. Voor ons betekent dat een bezoekje aan de dichtsbijzijnde H&M voor een ruim-zittend jurkje.

Een goede tip van de pruilende merkenfanaat is het customizen van kleding. Een T-shirt kan binnenstebuiten worden gedragen, in een spijkerbroek of een trui kan naar eigen inzicht geknipt worden.

Posh adviseert voorts het dragen van zonnenbrillen, winkelen in New York en Japan, investeren in tijdloze creaties en het dragen van mooi ondergoed.

Victoria Beckham