• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Marc O'Polo succesvol in 2004, Van Weert stopt

Marc O'Polo succesvol in 2004, Van Weert stopt

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Marc O'Polo is één van de Duitse bedrijven die, tegen de markt in, sterk groeit. Zowel de omzet van stuks en geld groeien. Voor het boekjaar 2003/2004 is de verwachting dat de omzet op 158 miljoen euro uitkomt. Dat is een plus van ruim 7 procent ten opzichte van het jaar daarvoor.

Het succes wordt mede bepaald door de invoering van EDI, wat nauwkeurige informatieuitwisseling met haar klanten mogelijk maakt. Bij haar - Key Customers - werden in sommige gevallen hiermee omzetstijgingen gerealiseerd van maar liefst 77 procent.

Per 31 december van dit jaar zal de samenwerking met Paul van Weert door zijn vertrek wegens pensionering stoppen. De langdurige samenwerking met Van Weert is voor Marc O'Polo zeer succesvol geweest. Marc O'Polo is nu op zoek naar een nieuwe agent/importeur voor de Benelux die het succesverhaal kan oppakken.

Marc O'Polo heeft wereldwijd circa 450 medewerkers. De organisatie heeft rond de 1500 klanten, franchising bedrijven, 185 Shop-in-Store partners en 20 eigen Marc O'Polo stores in Europa.

Marc O'Polo