Gebruik dit jaar je eigen tijd om te zeggen "From your Valentine" met de 2002 Swatch Valentijn Special Cupid´s Bow.

Zoals het verhaal gaat….een hele tijd geleden… in de derde eeuw… besloot een zekere Emperor Claudius om een verbod op het trouwen te leggen omdat hij vond dat getrouwde mannen zwakker waren als er beroep op hun moest worden gedaan in benarde situaties. Tenslotte, welke man wil zijn liefdesnest verlaten? Bisschop Valentijn was het niet met de Emperor eens, heel moedig nodigde hij jonge geliefden uit om in het geheim te trouwen. Uiteindelijk werd hij een Sint en veranderde hij zijn naam naar St. Valentijn.

Sinds 270 A.D. is er veel veranderd. Tegenwoordig gaan de verliefden naar Las Vegas voor een moderne trouwerij en niet naar Rome. Echter, de originele boodschap van de legendarische St. Valentijn blijft: Echte liefde, een groot rood hart en de hoop om dit met iemand te delen.

Misschien ben jij een van die zelfstandige types die zichzelf liever cadeautjes geeft. Waarom dan niet deze Valentijn om je pols! De 2002 Swatch Valentijn Special Cupid´s Bow zal ervoor zorgen dat iedere Romeo of Julia opstaat en vraagt hoe laat het is.

De speciale verpakking, een kubus van doorzichtig plastic, is gevuld met roze, paarse en rode hartjes en de Cupid´s Bow. Zwarte poppetjes versieren de grote rode strik. Dezelfde blije vertegenwoordigers van de liefde verschijnen op het doorzichtige plastic bandje, waar ze een groot rood hart in de palm van hun hand aanbieden!

Alsof het door de boog van Cupido geschoten is, ligt er een rood hart met zwarte omlijning in het midden van de wijzerplaat. Witte metalen uren- en secondenwijzers registreren liefdevol iedere seconde van de tijd.

Je meest dierbare momenten kunnen worden gevierd om je pols, of om de pols van iemand om wie je veel geeft. De 2002 Swatch Valentijn Special Cupid´s Bow geeft een beetje liefde aan iedereen.

Voor verkoopinformatie: Swatch Nederland: Tel. 043 - 35 11 218 E-mail: tom.van.amerongen@nl.swatchgroup.com www.swatch.com

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN