Kijken: Zalando en Karl Lagerfeld lanceren exclusieve collectie

Karl Lagerfeld fans kunnen hun hart ophalen bij Zalando. De Duitse e-tailer lanceert een exclusieve collectie met Karl Lagerfeld. “Streetwear ontmoet verfijning in de nieuwe collectie uniek voor de Zalando Fashion Store,” aldus het bericht op de website. De collectie is ook beschikbaar op de Nederlandse website.

De exclusieve lijn heeft onder andere bomberjacks, sweatshirts en t-shirts in de lijn. De collectie bevat niet alleen kleding met een sportieve look, maar ook een variatie aan tassen, schoenen en accessoires in dezelfde stijl. Zwart, wit en roze voeren de boventoon. Prijzen liggen tussen 50 en 175 euro.

“De exclusieve ontwerpen voor Zalando zetten een trend door van sterke samenwerkingen,” aldus Zalando in het persbericht. Hiervoor heeft de e-tailer onder andere samengewerkt met Viktor&Rolf voor een duurzame kledingcollectie.

Kijken: Zalando en Karl Lagerfeld lanceren exclusieve collectieKijken: Zalando en Karl Lagerfeld lanceren exclusieve collectieKijken: Zalando en Karl Lagerfeld lanceren exclusieve collectieKijken: Zalando en Karl Lagerfeld lanceren exclusieve collectie

Beeld: Zalando

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN