Kijken: ‘Karl the Photographer’-collectie

Dat Karl Lagerfeld een grote liefde heeft voor fotografie, is voor veel mensen bekend. Nu heeft hij de liefde voor de camera in een capsule collectie voor zijn eigen merk verwerkt, ‘Karl the Photographer’.

Verschillende tassen zien er uit als een cameratoestel. Op T-shirts en bomberjacks zijn afbeeldingen van Lagerfeld met een camera te zien. Op andere items staan dan weer illustraties van Lagerfeld en zijn kat Choupette die een selfie maken met een telefoon. Niet voor niets is ook een telefoonhoesje opgenomen in de capsule collectie.

Het satijnen bomberjack is het duurste item in de collectie, voor 325 euro. Een T-shirt gaat voor ongeveer 80 euro over de toonbank en het telefoonhoesje is voor 25 euro te koop. De collectie wordt online verkocht wereldwijd verkocht. Of de collectie ook in Nederlandse en Belgische winkels verkrijgbaar is, is niet bekend tot dusver.

Lagerfeld fotografeert al jaren zelf voor de campagnebeelden van onder andere Chanel. Ook heeft hij verschillende korte films gemaakt bijvoorbeeld over een jonge Coco Chanel.

Bekijk de items hier:

Kijken: ‘Karl the Photographer’-collectieKijken: ‘Karl the Photographer’-collectieKijken: ‘Karl the Photographer’-collectieKijken: ‘Karl the Photographer’-collectieKijken: ‘Karl the Photographer’-collectieKijken: ‘Karl the Photographer’-collectieKijken: ‘Karl the Photographer’-collectieKijken: ‘Karl the Photographer’-collectie

Beeld: Karl Lagerfeld Website

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN