Kijken: eerste mannencollectie van Stradivarius

Stradivarius heeft vandaag zijn eerste mannenlijn gelanceerd. Deze stap is een mijlpaal voor de jongste Inditex-telg, net als zustermerken Zara, Bershka en Pull & Bear, biedt Stradivarius nu dames- en herenkleding aan. De mannencollectie is vanaf vandaag te koop in geselecteerde Stradivarius winkels in 17 landen en via de online webshop.

Volgens het Spaanse merk is de collectie gemaakt voor 'jonge mannen, die mode appreciëren en op zoek zijn naar manieren om hun persoonlijkheid en stijl uit te drukken'.

Kijken: eerste mannencollectie van StradivariusKijken: eerste mannencollectie van StradivariusKijken: eerste mannencollectie van Stradivarius

De mannenlijn is verdeeld in drie onderdelen; smart, cotton en een denim lijn. Waarbij de smart lijn gericht is op simpele kleding met fijne lijnen en sobere kleuren. De cotton lijn bevat vooral casual kleding met neutrale kleuren.

Stradivarius werd in 1999 eigendom van Inditex en is een modemerk voor met name tieners. Het label is momenteel met ruim 1.000 winkels aanwezig in 64 landen wereldwijd. De Stradivarius-webshop werd vijf jaar geleden gelanceerd en is op dit moment in 31 landen beschikbaar. In Nederland heeft Stradivarius sinds begin vorig jaar een winkel aan de Amsterdamse Kalverstraat.

Kijken: eerste mannencollectie van StradivariusKijken: eerste mannencollectie van StradivariusKijken: eerste mannencollectie van StradivariusKijken: eerste mannencollectie van StradivariusKijken: eerste mannencollectie van StradivariusKijken: eerste mannencollectie van StradivariusKijken: eerste mannencollectie van StradivariusKijken: eerste mannencollectie van StradivariusKijken: eerste mannencollectie van Stradivarius

Lees ook over de andere Inditex-telg Lefties : Lefties: Het Zara zusje om in de gaten te houden

Beeld: Stradivarius

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN