• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Kick Off the season 1-0

Kick Off the season 1-0

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Met een tot in de puntjes verzorgd feest is met de derde Euretco Kick Off the season de stijl definitief terug in de modebranche. Diverse catwalk shows om de diverse thema's heen, overheerlijke buffet dinertafels, thema bars, Beau van Ervan Dorens, Guus Meeuwis, CB Milton en Berget Lewis maakten van het jaarlijks terugkerende mode-evenement een groot succes.

Met 2000 aanwezigen was het goed ontspannen en toch wat netwerken in een relaxte sfeer onder mode professionals. Het publiek varieerde van het segment klassiek dames tot jeans en van verkoopmedewerker tot directeur. Voor diverse winkelbedrijven was het evenement een ultiem bedrijfsuitje waarbij men met 40 man tegelijk binnenkwam. De passagiers Terminal aan de kade in Amsterdam was een prima decor voor dit fashionable event.

Ook volgend jaar hoopt manager marketing & development Yvonne van Dormael de Passagiers Terminal weer te gebruiken voor het vierde evenement. Ondanks de moeilijker tijden in de economie is zij zeer tevreden over de opkomst en de perfecte sfeer in Amsterdam. Nagedacht moet worden of naast Euretco ook andere organisaties mee kunnen doen aan dit feest, momenteel is 90 procent van de bezoekers Euretco Fashion lid.

Er zullen weinig branches zijn die een soortgelijk event kennen en zoveel gelijkgestemden onder één dak krijgen, de modebranche is duidelijk een unieke tak waar het erg leuk werken is. CU next year at the Kick Off...

Euretco