• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Juwelenontwerpster Laurence Delvallez onthult eerste handtas ‘Bonnie’

Juwelenontwerpster Laurence Delvallez onthult eerste handtas ‘Bonnie’

Door Georgia Oost

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Belgische label Laurence Delvallez, bekend om haar grote juwelen, onthult haar allereerste handtas: Bonnie. De tas is vervaardigd uit dezelfde materialen als de juwelen en past ‘perfect bij het DNA van het merk,’ aldus het persbericht.

Laurence Delvallez ontwerpt sinds 2013 haar eigen statement juwelen waar de focus vooral ligt op kleur, textuur en draagcomfort. Delvallez heeft samengewerkt met onder andere Armani en Marni voor juweelonderdelen. Delvallez verbreedde haar segment in september 2020 met een huidverzorgingslijn genaamd Ukiyo Selfcare. Daar voegt ze nu de Bonnie handtas aan toe.

De nieuwe tas is handgemaakt in Italië en is een ode aan de moeder van Delvallez. Daarom kreeg het handtasje de naam Bonnie, een koosnaampje van de kleinkinderen. “Ik zit volop in het proces om het Laurence Delvallez universum uit te breiden. Een volledige productverbreding zit in de toekomstplannen en dat deden we eerder al in 2020 met ‘Ukiyo selfcare’ handverzorging en nu doen we het met een gloednieuw handtas design,” aldus Delvallez. De kleine tas heeft resine schakels, een handvat en is vergelijkbaar in zwart met een bruine of zwarte afwerking. De tas kost 339 euro.

Beeld: Laurence Delvallez

Laurence Delvallez