• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • JBC organiseert pop-up swapshop voor kinderkleding

JBC organiseert pop-up swapshop voor kinderkleding

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Beeld via JBC

Belgische retailer JBC organiseert een swap-event voor kinderkleding. Gezinnen kunnen tijdens het event in Hasselt kledingitems van hun kinderen inruilen voor een ander tweedehandsstuk, zo is te lezen in een persbericht.

Het evenement zal plaatsvinden in het Quartier Bleu in Hasselt, tegenover de K’dee vestiging van JBC. Het focust zich op maat 52 tot maat 176. De ingeleverde kleding moet proper zijn en mag niet beschadigd zijn. Gezinnen ontvangen per ingeleverd item een voucher en met deze voucher kunnen de klanten andere tweedehandsstuks uitkiezen. Omdat de focus ligt op het swappen, zal er geen kinderkleding verkocht worden tijdens het evenement op 23 april.

“Dankzij de kwaliteit van onze kledij, is deze eigenlijk gemaakt om door te geven. Ook daarom gebruiken wij naamlabels met ruimte voor 2 namen,” zo meldt Bart Claes, CEO van JBC, in het persbericht. “En, zoals elke ouder zal bevestigen: kinderen groeien héél erg snel. Tweedehandskledij in perfecte staat weggooien is natuurlijk zonde. Vandaar dat we deze swap beurs voor kinderkledij in het leven geroepen hebben. Met dit nieuwe initiatief willen we gezinnen het makkelijker maken om op een duurzame manier kinderkleding een tweede leven te geven en zelf ook mooie stuks te scoren.”

JBC