JBC ontwerpt collectie met Saartje Vandendriessche

Ter ere van de veertigste verjaardag van JBC , heeft het bedrijf een collectie gelanceerd in samenwerking met de eveneens veertigjarige presentatrice en actrice Saartje Vandendriessche.

De collectie die JBC heeft ontworpen in samenwerking met Vandendriessche bevat tien kledingstukken, waaronder een zwarte minirok met franjes, een grijs t-shirt met zwart kant en een kakigroene jumpsuit. Daarnaast zijn er vier accessoires toegevoegd, waaronder een riem en verschillende armbanden. “Ik heb mijn eigen kledingkast als uitgangspunt genomen voor deze collectie, maar ook wie ik ben. Ik ben een actieve vrouw, iemand die gemakkelijke kleding wil aandoen, maar toch ook sexy voor de dag wil komen,” vertelt de presentatrice in een interview met Het Nieuwsblad. Met de collectie wil ze naar eigen zeggen vrouwen van alle leeftijden aanspreken.

Ann Claes, hoofd inkoopster van JBC, is blij dat het bedrijf met Vandendriessche heeft kunnen werken. “De combinatie van onze ontwerpers en Saartje leverde een unieke collectie op. De gekozen print is wat meer gedurfd en erg modisch. Er is ook veel aandacht geschonken aan afwerking, zo zitten er kanten en lederen details in de collectie en werd er gewerkt met franjes.” In september lanceerde de retailer ook al een collectie in samenwerking met TV-kok Jeroen Meus. Ook popzanger Mika en ontwerpster Alice Temperley hebben al eens collecties uitgebracht voor de Belgische keten.

De collectie van Vandendriessche is vanaf nu te koop in de webshop en in alle Vlaamse winkels van JBC. De prijzen voor de collectie liggen tussen de 9,90 euro voor een armband en 49,90 euro voor een jumpsuit of jurk.

Foto:www.shopping-nivelles.be

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN