• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • JBC kindercollectie nu ook te koop op Bol.com

JBC kindercollectie nu ook te koop op Bol.com

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Webgigant Bol.com biedt vanaf nu kinderkleding aan van het Belgische JBC. Belgische en Nederlandse klanten kunnen bij de e-tailer terecht voor de volledige kindercollectie van het kledingmerk.

”We zijn erg blij om een bekende, Belgische naam zoals JBC in onze winkel te mogen verwelkomen,” vertelt Kiki Lauwers, directeur België bij Bol.com, in een persbericht. “Om onze Nederlandse en Belgische klanten niet enkel een maximale keuze in assortiment te bieden, maar ook in prijs en beschikbaarheid, gaan we graag nieuwe samenwerkingen aan.” Lauwers verduidelijkt ook dat Bol.com echter niet alleen interesse heeft in samenwerkingen met grote spelers als JBC, maar dat het ook openstaat voor mogelijke samenwerkingen met kleinere ondernemers. “Zo hebben onze klanten niet enkel toegang tot een uitgebreid, maar ook een uitzonderlijk en ongekend aanbod,” aldus de directeur.

Voor JBC is de samenwerking met Bol.com er een die past binnen de omnichannel-strategie die het bedrijf hanteert. Chief Omnichannel Officer Lode van Laere licht toe: “Klanten staan uiteraard centraal bij JBC, daarom willen wij elke klant een consistent goede shopervaring bieden. We streven in onze omnichannel-aanpak naar een perfect samenspel tussen fysieke winkels, kiosken en online shops. Maar we willen de klant vooral zelf laten beslissen waar en wanneer zij of hij kleding van JBC koopt. Bol.com is daarin een ideale partner.”

Al in het najaar van 2014 opende Bol.com haar virtuele deuren voor ondernemers van Belgische bodem. Inmiddels worden producten van ongeveer 1.000 Belgische merken verkocht, waaronder Schoenen Torfs en Emob. Daarnaast werd begin augustus ook bekendgemaakt dat verkopers uit Duitsland en Frankrijk nu op Bol.com terechtkunnen.

Beeld: JBC Facebook

Bol.com
JBC