Hoog tijd om iedere tweedehands winkel in de buurt af te schuimen óf in je oma's kledingkast te duiken. Doel van deze zoektocht zijn accessoires van krokodillenleer, want die zijn deze herfst helemaal terug. Bovendien is 'vintage' natuurlijk een stuk betaalbaarder.

Fashionvictims die gaan voor 'the real thing', zullen misschien een tweede hypotheek moeten afsluiten. Want de krokolook werkt het beste wanneer je totale outfit kraakt van het dure leer. Bij de klassieke lijnen van de komende winter horen namelijk niet alleen tuttige alligatortasjes met bijpassende pumps, maar ook handschoentjes en zelfs jassen. Neem een voorbeeld aan de herfst/wintercollecties van Miuccia Prada, die de trend heeft ingezet. Voor Miu Miu koos zij handtassen met ouderwetse vormen in donkerbruin en zwart. De pakjes van Prada werden gecompleteerd met donkerpaarse en groene handschoenen of instappers. Heb je een andere smaak in krokodillen? Kijk dan eens naar de ontwerpen van Marc Jacobs. Hij maakte voor Louis Vuitton doosvormige tassen in flashy felle snoeptinten. Op de catwalks werd één ding duidelijk. Goed combineren en experimenteren met kleur en vorm is bij met deze accessoires een must. Want kies je voor croco, dan wil je er niet uitzien alsof je zó uit een musical met Fred Astaire bent gestapt.

Combineer je tweedehands tasje of handschoenen daarom juist met een trashy tracksuit of een sexy strak zwart/wit broekpak. Helemaal sjiek. See you later alligator!

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN