• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Het corona-nieuws van 27 maart

Het corona-nieuws van 27 maart

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Wat was er vandaag in het nieuws over het coronavirus? FashionUnited verzamelt dagelijks het COVID-19 (gerelateerde) nieuws in een overzicht.

Mogelijk strengere coronamaatregelen: Nationale Veiligheidsraad komt vandaag samen

Vrijdag komt de Nationale Veiligheidsraad weer bijeen. Het is mogelijk dat hier de beslissing valt om de coronamaatregelen te verlengen of zelfs aan te scherpen.

Mode Unie lanceert SOS Mode Retail

Retailers, merken, agenturen en andere modevakprofessionals kunnen nu hun steun uiten voor het voorstel om de sperperiode te verruimen en de solden op te schuiven naar augustus op de website SOS Mode Retail. De website is in het leven geroepen door Mode Unie.

Ook Net-a-porter sluit website

Na Max Mara heeft nu ook luxe e-tailer Net-a-porter besloten de webshop te sluiten vanwege de sluiting van de distributiecentra. Het retourtermijn is daarom ook verlengd naar 60 dagen, zo valt te lezen op de website van het bedrijf. Ook River Island heeft het distributiecentrum gesloten, maar het is nog wel mogelijk orders te plaatsen bij het Britse merk. Het benadrukt echter wel dat het weken kan duren voordat de bestelling bij de klant is.

Crocs geeft gratis schoenen aan zorgmedewerkers

Crocs lanceert het ‘a Free Pair for Healthcare’ programma. Het programma houdt in dat Crocs tot 10.000 schoenen gratis weggeeft aan medewerkers in de zorg die de strijd aan gaan met de pandemie. Het programma geldt voor nu alleen in de Verenigde Staten. De schoenen kunnen online worden aangevraagd, maar het schoenenbedrijf verspreid ook 100.000 paar schoenen over diverse zorginstellingen.

Coronavirus