• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Het corona-nieuws van 15 april

Het corona-nieuws van 15 april

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Wat was er vandaag in het nieuws over het coronavirus? FashionUnited verzamelt dagelijks het belangrijkste COVID-19 (gerelateerde) nieuws in een overzicht.

Comeos wil afhaalpunten voor non-foodsector

Comeos pleit voor het toelaten van het opzetten van afhaalpunten door handelaren. Nu gebeurt dit voornamelijk in de foodsector, maar de handelsfederatie meent dat afhaalpunten een veilige manier en een goede tussenoplossing is voor handelaren, aldus het platform tegen de Standaard.

100.000 mensen volgen online-cursus Institut Français de la Mode

De gratis cursus ‘Understanding Fashion: from Business to Culture’ van het Institut Français de la Mode heeft inmiddels al 100.000 geïnteresseerden getrokken. Het instituut maakten de cursus al snel gratis beschikbaar aan het begin van de coronacrisis. De deelnemers komen uit bijna 200 verschillende landen.

The North Face pompt 1 miljoen euro in het Explore Fund om outdoor gemeenschappen in Europa te helpen

Modemerk The North Face helpt outdoor gemeenschappen door middel van een donatie van 1 miljoen euro aan het Explore Fund. Ook doneert het merk de tv-tijd die het had ingekocht voor reclames in april aan gezondheidsinstanties zodat belangrijke boodschappen gedeeld kunnen worden.

Coronavirus