• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Herfst/Winter17-18: Belangrijke Kindermode Kleurtrends

Herfst/Winter17-18: Belangrijke Kindermode Kleurtrends

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het kindermodeteam van Trendstop brengt u de belangrijke kleuren die van invloed zullen zijn op de kindermodemarkt in herfst/winter 2017-18 en daarna. Hiermee bent u verzekerd van de beste deskundige analyses voor de keuzes voor uw collecties. Deze nieuwe trends zijn ontwikkeld door middel van grondige analyse, waarbij onze experts inspirerende seizoensrapporten samenstellen en de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusieve blik op drie van de meest essentiële kleurtrends voor kinderen. De warme roze-rode tonen van Rosewood en de diepe gerookte tinten van Charcoal Slate bepalen het basis herfstpalet, terwijl Tuscan Teal een statement maakt met levendige blauw-groene tinten die het winterse palet verfrissen.

Rosewood

Rode herfsttinten herinneren aan de warmte van natuurlijk hout. Diepe rode kleurschakeringen zijn voorzien van rooskleurige ondertonen en subtiele roze tinten voor meer diepte. Rosewood rood verrijkt knusse winterjassen en grove breisels, en maakt een statement als basis voor winterse bloemenprints.

Tuscan Teal

Uitgesproken blauw-groene tinten bieden een nieuwe interpretatie van het winterse palet. Levendige blauw-groene tinten bezitten de intensiteit van verfpigmenten voor een verzadigde look. De basis klassiekers worden opgeluisterd met donkerblauw of opgehelderd met witte accenten. Jersey en gebreide applicaties verlenen een losse zachtheid aan statement tinten.

Charcoal Slate

Verkoelend donkergrijs wordt gecombineerd met een assige houtskool ondertoon voor een rokerig, winters gevoel. Diepe donkere tinten worden een basistint voor winter, geschikt voor meisjes en jongens. Sportieve loungewear applicaties zijn heerlijk knus, terwijl grijze glitter afwerkingen perfect zijn voor feestkleding.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Boyswear Spring Summer 2016 Colour Forecast van Trendstop, met grondige prognoses en inspirerende beelden. Klik op de banner voor uw gratis presentatie.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Gray Label FW15-16, Il Gufo Kids FW16-17, Gray Label FW15-16, Fun e Fun Kids FW16-17, Il Gufo Kids FW16-17, Children's Fashion from Spain FW16-17 Apartmet Couture Kids FW16-17, Yclu Kids FW16-17.

Trendstop