Herfst/Winter 2018-19 Hedendaags Herenmodethema

Het herenmode team van Trendstop biedt u een eerste blik op een essentiële trend die van invloed zal zijn op de herenmode in Herfst Winter 2018-19 en de daaropvolgende seizoenen. Voor het eerst uitgelicht in onze Themaprognoses, biedt deze invloedrijke trend inspiratie voor alle categorieën van de herenmode markt, van kleding en accessoires tot motieven en stoffen. Onze zorgvuldig samengestelde seizoensrapporten beoordelen iedere trend op zijn commerciële waarde en levensduur met een nauwkeurige analyse van onze trendexperts, waardoor u de beste beslissingen kunt maken voor uw collecties.

Deze week onthult Trendstop drie belangrijke aspecten van het Herfst Winter 2018-19 herenmode thema, The Elemental Estate. Herfst omarmt de elementen, en wordt geïnspireerd door woeste landschappen, winterse wildernis en winderige hooglanden. Knusse silhouetten en testuren, en traditionele handarbeid worden gemoderniseerd met subtiele sportieve invloeden en performance eigenschappen waardoor het technische en traditionele worden samengebracht.

The Elemental Estate - Kleding

Knusse jassen beschermen tegen de elementen met lagen gewatteerd textuur, pluche stoffen en zware breisels die zorgen voor een volumineus silhouet. Intarsia breisels met Scandinavisch-achtige dessins herinneren aan een alledaagse handgemaakte esthetiek die zowel contrasteert met de technische coatings en waterdichte technische aspecten als deze complementeert.

The Elemental Estate - Motieven & Stoffen

Herfst/Winter 2018-19 Hedendaags Herenmodethema

Ruig schapenwol en badstof texturen bieden extra warmte aan zware winteritems, terwijl rubberen behandelingen en buisvormige quilten een technisch aspect introduceren aan seizoensstoffen. Print en motieven worden geïnspireerd door de natuur met landschapsmotieven die ogenschijnlijk vervaagd en verdraaid zijn door het harde winterklimaat.

The Elemental Estate - Schoenen & Accessoires

Herfst/Winter 2018-19 Hedendaags Herenmodethema

De nadruk ligt bij schoenen en accessoires in het najaar op functionaliteit en duurzaamheid in de vrije natuur. Door sport geïnspireerde hardloopschoenen en stevige hybride wandelschoenen combineren traditionele constructies met performance aspecten voor een stevig gevoel. Cross-body tassen hebben een strakke, ongecompliceerde esthetiek, met door extreme sporten geïnspireerde details die het praktische handenvrije aspect van de tassen complementeren.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot Fall Winter 2016-17 Menswear Commercial Themes van Trendstop, een essentieel rapport met de beste commerciële kleding, schoenen en accessoires van het seizoen. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Herfst/Winter 2018-19 Hedendaags Herenmodethema

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Foto’s via Trendstop.com: DSquared2, Kenzo, Joseph, London Street Style, Prada , Marni, Christopher Shannon and Dirk Bikkembergs, allen Herfst Winter 2017-18.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN