• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Herfst/Winter 2017-18 Herenmode op de Catwalks

Herfst/Winter 2017-18 Herenmode op de Catwalks

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het catwalkteam van Trendstop brengt u de laatste trends die van invloed zullen zijn op de herenmodemarkt in herfst/winter 2017-18 en erna. Deze onmisbare looks, die op de catwalks van London Fashion Week verschenen, introduceren een aantal van de belangrijkste afwerkingen, constructietechnieken en details van het seizoen.voor herenmode Onze inspirerende seizoensrapporten zijn samengesteld door onze experts, die de commerciële waarde en levensduur van iedere trend beoordelen voor een optimale analyse waarop u uw beslissingen kunt baseren.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief inzicht in drie belangrijke trends uit de herfst/winter 2017-18 herenmode collecties. Utilitaire stoffen krijgen een tastbare bewerking die reageert op de drager in Reactive to Touch Denim, terwijl utilitaire kleding een stedelijke uitstraling krijgt met de sportief-getinte duisternis van Dystopic Deconstruction. Traditionele snitten krijgen ook een hedendaagse twist met schonen lijnen en knusse vormen die de hardheid van ‘power dressing’ verzachten.

Reactive to Touch Denim

Prozaïsch denim wordt voor herfst verheven door de indigo tonen en blauwe wassingen te voorzien van een nieuwe tastbare eigenschap. Pluche stoffen met een geborsteld oppervlak hebben een ‘reactive to touch’ uitstraling, waarbij de aanwezigheid van de drager direct zichtbaar is. Grote, knusse jassen en losse broeken met zachte, versleten afwerkingen doen denken aan een geliefd, vaak gedragen kledingstuk.

Dystopic Deconstruction

Vorm en functie komen bijeen met een update van utilitaire stijlen naar een donkerdere, meer stedelijke uitstraling. Een overwegend zwart palet versterkt de gewaagde dystopische esthetiek van de jassen met capuchon, terwijl pakken gemoderniseerd zijn met gekleurde sportieve details. Extra-lange banden, koorden en veters verheffen ingewikkelde en verpakte constructies tot een kenmerk van de stijl.

Angular Formalities

Traditionele pakken worden voor herfst nieuw leven ingeblazen met een scherpere uitstraling voor een grotere statement . Speelse proporties, gedeconstrueerde elementen en gevouwen details geven formele mannenmode een hedendaagse update, terwijl knusse silhouetten de aanvankelijk harde lijnen verzachten. Lagen in een enkele kleur stralen een eenvoudige verfijning uit, terwijl het gebruik van krijststreepmotieven een nieuwe optie biedt voor print.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall Winter 2016-17 Top Collections by City van Trendstop, een essentieel rapport met de beste collecties van het seizoen en trendbepalende ontwerpers uit de grote modesteden. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Casely Hayford, Xander Zhou, Ximon Lee, Craig Green, KTZ, Michiko Koshino, Chalayan, Kiko Kostadinov, Songzio allen Herfst Winter 2017-18.

Trendstop