• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Herfst Winter 2017-18 Belangrijke Accessoires voor Vrouwen op de Modebeurzen

Herfst Winter 2017-18 Belangrijke Accessoires voor Vrouwen op de Modebeurzen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het accessoireteam van Trendstop heeft de belangrijke Europese modebeurzen bezocht om de lezers van FashionUnited de essentiële modetrends te brengen die van invloed zullen zijn op dames accessoire- en schoenenmarkten. Van de specialistische accessoirebeurzen zoals Premiere Classe in Parijs en Mipel in Milaan tot de toonaangevende dames modeshows in Berlijn en Kopenhagen, zal onze deskundige beursanalyse en uitgebreide rapportage van invloed zijn op uw volgende collectie met inspirerende ideeën voor herfst winter 2017-18 en de daaropvolgende seizoenen.

Deze week introduceert Trendstop drie trendbepalende looks voor herfst winter 2017-18 accessoires. Felted Finishes biedt een verfijnde interpretatie van nonchalante streetwear met referenties aan strakke pakken, terwijl een retro-twist op hoogwaardige lederen afwerkingen een vintage uitstraling verleent aan kwaliteitsaccessoires in Modern 70s Wovens. Arctic Furs viert het knusse eigenschappen van bont, met een weelderige doch speelse uitstraling voor zowel formele als vrijetijdsstijlen.

Felted Finishes

Accessoires vinden hun inspiratie in traditioneel maatwerk met zachte gevilte afwerkingen in rustige grijstinten. Gekookte wollen texturen hebben een compacte dichtheid die vierkante tassen de look van een zachte structuur geven, terwijl modellen in vilt gebruik maken van de populaire sportief-formele hybride trend, toegepast op atletische gympen en baseball petten.

Modern 70s Wovens

Geweven texturen krijgen een retro uitstraling met vervlochten intrecciato-geïnspireerd leer uitgevoerd met contrasterende vintage kleurthema’s. Klassiek bruin, lichtbruin en cremetinten worden afgezet tegen ludieke felle tinten in een uitgesproken streep of ruit. Handgemaakt leer versterkt de hoogwaardige uitstraling van weekendtassen en autohandschoenen.

Arctic Furs

Winters bont keert terug naar de natuur met weelderige pluizige huiden afgewerkt in ijzige arctische tonen. Hoogpolige nerts texturen in sneeuwwit en koel gebroken wit verleent een luxueus, knus gevoel aan grote tassen, terwijl aanhalig teddy-bont speelsheid verleent aan zowel nonchalante reistassen en formele penny loafer silhouetten.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot de Fall winter 2016-17 Paris Trade Show Overview van Trendstop, met de belangrijke seizoensthema’s in hedendaagse damesmode, schoenen en accessoires. Klik op de banner om het nu te bekijken.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Julie Dubois op Premiere Classe, Diemme op Ciff, Soul Made op Premiere Classe, Essential Antwerp op Premium, Maison Fabre op Premiere Classe, My Choice op Mipel, Arron, Pellico Sunny, Muun, allen op Premiere Classe, allen Herfst Winter 2017-18.

Trendstop