• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Herensieraden in opmars

Herensieraden in opmars

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Naast dat uit onderzoek blijkt dat mannen tevereden over zichzelf zijn, blijken ze zich ook steeds meer en duurder te versieren met sieraden. Het assortiment en de mogelijkheden voor heren om sieraden te dragen is met name de afgelopen twee jaar sterk uitgebreid. In Engeland en de VS is het herensieraad al niet meer weg te denken uit de mode.

De nieuwe collecties juwelen hebben niet meer de patserige uitstraling die ze ooit hadden, maar een eenvoudige. Mannen willen stijl. Ook ontwerpers van naam houden zich weer met het mannensieraad bezig. Diverse merken en ontwerpers introduceren mannencollecties, waarbij vernieuwende elementen binnen de mannen sector voorop staan.

De opkomst van het sieraad is te wijten aan de individuele uitstraling die elke man wil versterken, en de financiele mogelijkheden die met name de nieuwe generatie heeft. Niet alleen designers, architecten, yups, bankiers en marketeers dragen een sieraad, alle mannen willen zich onderscheiden. Alleen de ontwikkeling van het uiterlijk en prijsstelling van het horloge zijn daarvan het bewijs. Eén horloge is ook niet genoeg voor een man, het sieraad moet zijn karakter versterken.

Nu weten we gelijk wat we de man de komende feestdagen kado moeten geven.........eenvoudig, maar stijlvol.

Sieraden