H&M in zee met Balmain

Hennes & Mauritz is een samenwerking aangegaan met modehuis Balmain voor een eenmalige collectie voor de Zweedse modeketen. De collectie, die in beperkte oplage door Balmain’s creatief directeur Olivier Rousteing wordt ontworpen, zal vanaf 5 november in een select aantal H&M winkels verkrijgbaar zijn.

Het nieuws werd bekend gemaakt tijdens de Billboard Music Awards in Las Vegas, die werd bijgewoond door Rousteing en de modellen Kendall Jenner en Jourdan Dunn, die beiden gekleed waren in Balmain for H&M. Jenner droeg een rijk versierd lang jasje uit de collectie, terwijl Dunn in een strak topje en gedrapeerde rode minirok gekleed ging.

H&M bevestigde het nieuws via Twitter met de text “Het is officieel! #BalmainParis is de volgende gastontwerper samenwerking van H&M!” Overige informatie over de samenwerking, zoals het aantal stukken en de prijzen, moet nog bekend worden gemaakt.

H&M heeft al veel samenwerkingen met grote modehuizen achter de rug, waaronder Alexander Wang, Marni, Isabel Marant, Versace en Lanvin.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN