Giorgio Armani gaat een nieuwe vrouwenlijn in de markt zetten, die ‘New Normal’ gaat heten. Het gaat een collectie worden vol ‘classics’. Dat meldt WWD.

De New Normal-lijn zal in juni beschikbaar zijn. Verdere details zijn nog niet bekend gemaakt. Een woordvoerder laat weten dat het een volledige collectie zal worden, die onder het label Giorgio Armani gaat vallen.

“Het zal laten zien hoe ik denk dat vrouwen zich moeten kleden,” laat ontwerper Giorgio Armani weten. “Het is idee is om vanuit klassieke ontwerpen een nieuwe klassieker te creëren. De collectie is meant to last, en zal vernieuwd worden met het oog op de klassieke stijl.”

De ontwerper hoopt zijn ‘mode-mantra’ te benadrukken met zijn nieuwe collectie: "Mode moet worden verankerd aan het echte leven en kan niet alleen het resultaat van een vlucht van de verbeelding zijn." Aan WWD licht hij toe: "Mijn doel is altijd om een soort van mode te creëren die je kunt ‘renoveren’ zonder dat het volledig verandert. Het zijn gewoon de kleine details."

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN