FW18-19 Fast Fashion Accessoiretrends voor Heren

De accessoire experts van Trendstop presenteren de essentiële looks vanuit de internationale Fashion Week evenementen voor heren die bepalend zullen zijn voor de fast fashion markt voor heren in Herfst Winter 2018-19 en de daaropvolgende seizoenen. De performance- en outdoorsectoren blijven van grote invloed op fast fashion, waarbij ze hun natuurlijke eigenschappen met dagelijkse draagbaarheid en door trends gedreven uitvoeringen combineren. Ons uitgebreide modeshowverslag, en de bijbehorende gerichte beelden, beoordeelt de commerciële waarden en levensduur van iedere trend, waardoor u de best mogelijke basis heeft voor het nemen van beslissingen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief kijkje naar drie belangrijke herenaccessoire ontwerpen. Wintersport en buitensporten zijn cruciaal bij de bepaling van het silhouet en de styling, van de besneeuwde pistes die Ski Accessories beïnvloeden tot de performance brillen in The Pro Sports Goggle. The Survival Pack voegt een element van veiligheid toe aan zware condities.

The Survival Pack

FW18-19 Fast Fashion Accessoiretrends voor Heren

Uithoudingsvermogen is een essentiële eigenschap van de survival-achtige rugzakken van het seizoen. Stevige voorkanten beschermen de inhoud van de rugzakken, terwijl gevoerde stijlen, voorop gedragen, de drager beschermen. Reflecterende tape en neon kleuren introduceren een Hi-vis werkkleding element. Typografische prints kunnen worden gebruikt om de boodschap ‘veiligheid voorop’ weer te geven.

The Pro Sports Goggle

FW18-19 Fast Fashion Accessoiretrends voor Heren

De invloed van extreme sporten op seizoensaccessoires ziet men terug in kleinschalige, door skibrillen-geïnspireerde brillensilhouetten. Platte lenzen met een eendimensionale look en doorzichtige gebogen monturen hebben een beschermende uitstraling, terwijl gekleurde en reflecterende lenzen een atletische sensibiliteit introduceren.

Ski Accessories

FW18-19 Fast Fashion Accessoiretrends voor Heren

Sjaals, hoeden en handschoenen gaan de pistes op, waarbij wintersporten en besneeuwde landschappen de vertaling van specialistische skikleding naar fast fashion must-haves inspireren. Primaire kleuren maken een statement, terwijl zwaar gevoerde synthetische en grote breisels zachte accessoires extreem trendy maken.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2018 Accessories on the Catwalks rapport van Trendstop, een samengesteld overzicht van de belangrijke accessoires op de catwalks. Klik op de banner voor uw gratis rapport.

FW18-19 Fast Fashion Accessoiretrends voor Heren

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: Christopher Raeburn, Prada, Junya Watanabe, Blood Brother, Dior Homme, Maison Margiela, Thom Browne, Y-3, Z Zegna, allen Herfst Winter 2018-19 .

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN