• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • FW17-18 Damesmode Macrothema’s

FW17-18 Damesmode Macrothema’s

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Het Trendstopteam brengt u de meest essentiële macrothema’s voor het herfst/winter seizoen. Hiermee bent u verzekerd van de beste deskundige analyses voor de keuzes voor uw collecties. Deze nieuwe trends zijn ontwikkeld door middel van grondige analyse, waarbij onze experts inspirerende seizoensrapporten samenstellen en de commerciële waarde en levensduur van iedere individuele trend beoordelen.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusieve blik op drie belangrijke damesmode macrothema’s die de motief-, materiaal-, accessoire- en modetrends voor herfst/winter17-18 zullen bepalen. De New Modernist introduceert een nieuwe formaliteit aan loungewear silhouetten. Cargo Culture voegt een jeugdige deconstructed sjiek toe aan klassieke militaire looks. De ruige look leeft onverminderd voort in Sleek Fighter, waar elegante vrouwelijke gepaard gaat met een nadrukkelijk stedelijke sportiviteit.

The New Modernist

Loungewear en comfortabele kleding krijgen een verfijnd tintje voor het najaar met een formele afwerking. Colour-blocked looks krijgen een gedempt, verfijnd palet van romige neutrale tinten en ijzig bleke kleuren, terwijl vloeiende organische lijnen en tastbare texturen zachtheid toevoegen aan gestructureerde vormen.

Cargo Culture

Utilitaire esthetiek krijgt een moderne stedelijke benadering. Gedeconstrueerde styling verleent jeugdigheid aan conventionele cargo looks met atletische elementen, versterkt door high-tech stoffen. Aardebruin en khaki tinten worden afgewerkt met helder witte of opvallende tinten voor een frisse look.

Sleek Fighter

Damesmode combineert elegantie met overheersing, met zeer vrouwelijke thema’s die versterkt worden door krachtige atletische en stedelijke eigenschappen. Hardcore sporten en professioneel boksen bepalen de unisex silhouetten met vrouwelijke invloeden, waarneembaar in sensuele satijnen stoffen en fijne nude accenten.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen een voorproefje van de deskundig samengestelde rapporten van Trendstop met gratis toegang tot onze Herfst 2017 Trendpresentatie, met live content en een exclusieve blik op de site van Trendstop. Klik op de banner om uw plaats te boeken.

Trendstop is een van 's wereld's meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses. Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

Beelden via Trendstop: SE Pre Fall 2016, Litkovskaya, Nadine Goepfert, Rag & Bone FW16-17, Terry Tsiolis, Maison Margiela FW16-17, Nicky Onderwater en Max Mara Resort 2016

Trendstop