French Connection heeft bij DistriSort een sorteeroplossing voor het vlakgoed besteld. Het sorteersysteem is eind mei operationeel in het nieuwe distributiecentrum van French Connection. Met deze bestelling volgt French Connection het voorbeeld van Massimo Dutti van de Inditex Groep, die eerder al een order plaatste voor een sorteersysteem bij DistriSort. De orders passen bij de recentelijke ontwikkelingen in de modebranche waarbij snelle distributie steeds belangrijker wordt.

Het sorteersysteem, dat voorzien is van 3 invoerpunten, heeft een capaciteit van 7200 stuks per uur. Een toevoer transportband zorgt voor de aanvoer van de producten naar deze 3 invoerpunten. Een camerasysteem leest automatisch elke barcode. Via deze informatie worden de individuele kledingstukken of accessoires vervolgens naar het juiste winkel uitgesorteerd. De kledingstukken worden uitgesorteerd naar maximaal 110 bestemmingen of naar gelang het aantal te beleveren winkels van een dag.

French Connection is één van de belangrijkste modeketens in Groot-Brittannië en wil met dit sorteersysteem haar verwachte groei voor de komende jaren veiligstellen.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN