Fashion Week Streetstyle 2019 Overzicht

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste kijkje naar drie top trends die gesignaleerd werden tijdens de internationale Fashion Week evenementen.

Het streetstyle team van Trendstop ging tijdens de meest recente Fashion Week spektakels de straat op om de belangrijkste looks van de fashionista’s en mode-influencers die de modeshows bijwoonden te identificeren. In New York, Milaan, Parijs, Londen en Kopenhagen hebben onze fotografen en deskundige analisten de must-have mode- en accessoire items voor 2019 en daarna vastgelegd. Onze gespecialiseerde streetstyle trendrapporten identificeren en evalueren de commerciële waarde en levensduur van iedere trend, waardoor u op basis van diepgaande analyses de optimale keuzes kunt maken.

Deze week krijgen lezers van FashionUnited een exclusief inzicht in drie van de belangrijkste trends van Fashion Weeks van over de hele wereld. Utilitaire bovenkleding en accessoires worden modieuze must-haves in The High-Tech Holder en The Chic Anorak, waarbij luxueuze styling met praktische eigenschappen gecombineerd wordt. Softened Summer Plaids updatet traditionele motieven met gebruik van zomerse tinten voor een frisse uitstraling in het nieuwe seizoen.

Softened Summer Plaids

Klassieke ruitjesmotieven krijgen voor het zomerseizoen een licht, fris palet voor een vrouwelijkere uitstraling. Pasteltinten en verfijnde neutrale tonen worden gebruikt voor gestructureerd wol, pakken en jurken waardoor mannelijke invloeden en scherpe snitten worden verzacht.

Fashion Week Streetstyle 2019 Overzicht

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Milan 2019, Copenhagen 2019, Paris 2019.

The High-Tech Holder

Het heuptasje krijgt een haute couture make-over met modulaire multi-zakken, tasjes en technisch apparaat of gadget houder. Hoogwaardige leren afwerkingen en monochromatische kleuren geven utilitaire accessoires een chique, luxe uitstraling en combineren haute couture met hoge functionaliteit.

Fashion Week Streetstyle 2019 Overzicht

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: New York 2019, Milan 2019, Milan 2019.

The Chic Anorak

Anoraks voor buiten krijgen een weelderige uitstraling met luxe stoffen en hoogwaardige details. Aantrekkoorden, soepele silhouetten, subtiel glanzende afwerkingen en verfijnde zachte tonen en pasteltinten worden benut om praktische seizoenloze bovenkleding tot een nieuw niveau van vrouwelijkheid te tillen.

Fashion Week Streetstyle 2019 Overzicht

Beelden via Trendstop, van links naar rechts: Milan 2019, New York 2019, Milan 2019.

Exclusieve Aanbieding

Lezers van FashionUnited krijgen gratis toegang tot het Spring Summer 2019 Key Tops, Tees & Sweats Directions rapport van Trendstop, een onmisbare gids voor de belangrijkste looks uit de SS19 collecties. Klik hier voor uw gratis rapport.

Fashion Week Streetstyle 2019 Overzicht

Trendstop is een van 's werelds meest vooraanstaande trendadviesbureaus op het gebied van mode, en is bekend vanwege zijn inzichtelijke trendanalyses en prognoses Trendstop.com rekent H&M, Primark, Forever21, Zalando, Geox, Evisu, Hugo Boss, L'Oreal en MTV tot zijn klanten.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN