• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • "Dr.Martens gaat Europese activiteiten centraliseren".

"Dr.Martens gaat Europese activiteiten centraliseren".

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

R. Griggs Group Limited, de fabrikant van Dr.Martens schoenen, verandert haar distributie en marketing in Europa.

 

Om zo efficiënt mogelijk te werken binnen Europa, om éénzelfde Europese collectie aan te kunnen bieden en om éénzelfde Europese Marketing strategie door te voeren, is vanaf 1 April 2001, een Brits bedrijf, AirWair Europe Limited, verantwoordelijk voor de distributie van Dr.Martens schoenen in Groot Brittannië, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland, België en Luxemburg.

Tot nog toe werd de verkoop van Dr.Martens schoenen in bovengenoemde landen door de dochterondernemingen van de Griggs Group verzorgd. Het is de Britse dochteronderneming, AirWair UK Limited, dat van naam verandert en vanaf 1 april 2001 AirWair Europe Limited geworden is.

Dr.Martens AirWair Benelux blijft bestaan, maar eerder dan inkopen en verkopen voor eigen rekening, zal zij opereren als agent van AirWair Europe Limited. In praktijk betekent dit dat AirWair Europe Limited verantwoordelijk wordt voor directe verkoop aan al onze klanten maar dat ons sales- en customer service team zoals voorheen uw aanspreekpartner blijft.

Dr Martens