Dit modenieuws kunt u verwachten in week 8 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 8. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 18 tot en met 24 februari

Milaan Fashion Week

Na Londen is het de beurt aan Milaan. Onder andere Gucci, Moncler, Armani, Fendi, Prada en Versace zullen hun AW19 collectie tonen tijdens de Milan Fashion Week. Houd de site in de gaten voor alle highlights.

Winnaar International Woolmark Prize Global Final

De International Woolmark Prize is dit weekend tijdens London Fashion Week uitgereikt. De competitie van dit jaar trok meer dan 300 aanmeldingen uit 46 landen. Deze editie wordt de prijs uitgereikt aan beste mannen- en beste vrouwenmode ontwerper. De winnaar ontvangt een geldprijs van 200.000 Australische dollar en zijn of haar collectie komt te hangen in gerenommeerde (online) warenhuizen als Harvey Nichols, Hudson’s Bay en MyTheresa.com. Lees vandaag wie de prijs in de wacht heeft gesleept.

In gesprek met modegroep Jolo Fashion Group

Wat ooit begon als een productiebedrijf voor kinderkleding is inmiddels uitgegroeid tot een modegroep met veertien merken in het portfolio. De Jolo Fashion Group geeft daarnaast ook nog fashion support aan externe merken en produceert private label collecties. Vaak in de media komt de groep niet, mede omdat het bedrijf gewoon nuchter doorgaat met waar het goed in is. Bang om de kindermodemarkt de goede kant op te sturen in deze turbulente tijd is de groep ook niet, zo blijkt uit het gesprek met opvolger en mede managing partner Patrick Lohle.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

Bjorn Borg Q4

De Björn Borg Group behaalde het derde kwartaal een netto omzet van 203,1 miljoen Zweedse kroon (22,4 miljoen dollar), wat een daling van 1,3 procent betekende. Dit lag in de lijn der verwachtingen van het bedrijf. Vrijdag worden de cijfers van het vierde kwartaal en tevens de jaarcijfers van Bjorn Borg bekendgemaakt.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN