Dit modenieuws kunt u verwachten in week 7 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 7. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 11 tot en met 17 februari

CEO Interview Bent

“Het gaat goed met Bent,” aldus de vrolijke CEO van het schoenenbedrijf aan de telefoon. Jan Driegelinck runt al dertig jaar met zijn broer en zus het bedrijf en mede dankzij hun ervaring in de schoenenbranche is het merk futureproof. FashionUnited gaat in gesprek met het merk over de toekomst.

Canada Goose Q3

Dankzij grote vraag naar luxe winterjassen boekte het Canadese luxe jassenmerk Canada Goose in het tweede kwartaal een nettowinst van 49,9 miljoen Canadese dollar (33,4 miljoen euro). Hiermee overtrof Canada Goose de verwachting van analisten. Benieuwd hoe het bedrijf het het derde kwartaal gedaan heeft? Lees het donderdag.

Arket opening Antwerpen

Het H&M-merk opent donderdag zijn eerste winkel in Antwerpen. De nieuwe winkel in Is te vinden aan de Huidevettersstraat. Arket opende al eerder de deuren in België, namelijk in Brussel. De Belgische hoofdstad was een van de eerste steden ter wereld die een vestiging van Arket kreeg na de lancering in 2017. Benieuwd naar de winkel? Bekijk de beelden deze week.

Monki opening in Brussel

Monki opent donderdag 14 februari de derde winkel in België. De nieuwe Monki vestiging is te vinden in de Louizalaan. Vorig jaar werden Monki winkels geopend in Gent en Antwerpen.

Trendstop

Trendstop geeft lezers van FashionUnited een eerste blik op de nieuwste trend richtingen uit de Lente/Zomer 2020-editie van Europa's grootste garen- en gebreide showcase, Pitti Filati. Lees het woensdag.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN