• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 49 - 2020

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 49 - 2020

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 49. Dit staat op de redactie agenda van maandag 30 november tot en met zondag 6 december.

Beste carrière-tip ooit ontvangen: Lotte Vink vertelt

Iedereen heeft wel een quote of een carrière-tip die ze hebben gehad, die ze altijd bij blijft. Wat zijn de carrière-tips die modeprofessionals hebben gehad en wat voor tip hebben zij voor anderen? In deze rubriek gaat FashionUnited in gesprek. Deze aflevering: Lotte Vink, founder van Labfresh Nederland.

Silvia Azzali, topvrouw bij Wolford AG: "Authentiek en oprecht zijn heeft mij de kans gegeven verschillende vakgebieden te ontdekken"

Voor de rubriek 'Topvrouw aan het woord' sprak FashionUnited deze keer met Silvia Azzali, Chief Commercial Officer bij Wolford AG. Ze geeft tips aan andere vrouwen, en vertelt waar zij het meest trots op is.

Op de kalender

Webinar: Robots veranderen de retail - 30 november

Hoe kunnen robots de retailpraktijk verbeteren en verder innoveren? En wat zijn de gevolgen voor de klant, de medewerker en de organisatie? Op maandag 30 november om 10.00 uur organiseren de Retailagenda en Future-Proof Retail een gratis webinar over de rol van robots in de retail.

International Conference Multiplier Event: Innovation in Fashion Education, REFRAME FASHION. - 4 december

De Erasmus Universiteit organiseert een rond de tafel-gesprek met Sonnet Stanfill (Senior Curator of Fashion bij het Victoria&Albert Museum), Marco Rendina (Managing Director European Fashion Heritage Association) Roger Gerards (Managing Director Meesteropleiding Coupeur) en Patricia Lerat (Oprichter PLC Consulting Paris).

Webinar: Duurzame mode en materialen: Reduce & Reuse werkkleding - 4 december

Hoe springen we zuiniger met grondstoffen om en geven we deze na gebruik een nieuw leven? Deze vragen worden beantwoord in de derde deelsessie aan de hand van de casus werkkleding.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten