• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 48 - 2021

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 48 - 2021

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 48. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 29 november tot en met 5 december.

Rapport: Fast fashion is meer dan 200 miljard dollar waard in 2030

De vraag naar fast fashion bereikt wereldwijd ongekende hoogten. Tegen 2030 zal de sector meer dan 200 miljard dollar waard zijn. De voorspelling komt uit het rapport 'Fast fashion global market opportunities and strategies to 2030: Covid-19 Growth and Change' van Research and Markets waarin het onderzoeksbureau belicht hoe de wereldwijde fast fashion markt in 2020 een waarde van 68,6 miljard dollar bereikt, ondanks de daling van het jaarlijkse groeipercentage van 3 procent sinds 2015.

Op de kalender

Kerst bij Maasmechelen Village - 2-5 december

Vanaf 2 december transformeert Maasmechelen Village in een kerstdorp. Er zal een VIP verkoop zijn van luxe designer tassen in 'Le Salon' van Etoile Luxury Vintage. Ook hebben nieuwe boetieks hun deuren geopend zoals Zadig & Voltaire, Dockers, evenals een Kerst pop-up van Villeroy & Boch en It's all about Christmas.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten