• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 48 - 2020

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 48 - 2020

Door Ilona Fonteijn

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 48. Dit staat op de redactie agenda van maandag 23 november tot en met zondag 29 november.

'Blank Page' de trend webinar van Lidewij Edelkoort

Op donderdag 26 november zet trendforecaster Lidewij Edelkoort haar voorspelling voor het SS22 uiteen. Edelkoort heeft haar voorspelling 'Blank Page' genoemd naar de blanco pagina waar de wereld nu voor staat. FashionUnited woont de webinar bij en schrijft de highlights voor u op.

Hilde Francq over de trendkleuren van SS22

Op dinsdag 24 november gaat trendforecaster Hilde Francq van Francq Colors in op de kleurentrends van het SS22-seizoen. FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

Op de kalender

Gap Q3, Abercrombie & Fitch Q3

Dinsdag 24 november maakt zowel Gap als Abercrombie & Fitch de financiële resultaten over het derde kwartaal van 2020 bekend.

Fashion Webinar: Verkopen via een digitale showroom - 24 november

Tijdens dit webinar wordt deze vorm van verkoop (een digitale showroom) besproken. U ontdekt of het voor uw merk een verstandige keuze is om in zee te gaan met zo’n platform. Welke platformen bestaan er en waarop moet u letten bij uw keuze? Belangrijke aandachtspunten zijn de gebruiksvriendelijkheid en de verschillende commerciële tools die het platform aanbiedt. Daarnaast blijft het van belang om uw relatie met uw klanten te onderhouden, hoe gaat u daar best mee om?

Uitreiking Mercurius-prijs door Comeos - 26 november

Op donderdag 26 november wordt de winnaar van de Mercurius-prijs bekend gemaakt door Comeos. Tien genomineerden strijden om de titel van meest wendbare en innovatieve 'coronaproof' winkelconcept van 2020. Onder de genomineerden bevinden zich onder andere Decathlon, Ici Paris XL, Ikea en Tape à l’oeil.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten