• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 47 - 2021

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 47 - 2021

Door FashionUnited

22 nov. 2021

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 47. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 22 tot en met 28 november.

Op de kalender

Belgian Fashion Talks 2021 - 25 november

25 november is het zover en gaan de Belgian Fashion Talks weer van start, met daarin ook de vierde editie van de jaarlijkse Belgian Fashion Awards. Er zullen zeven awards uitgereikt worden: The Jury Prize, Designer of the Year, Professional of the Year, Changemaker of the Year, Emerging Talent of the Year, Most Promising Graduate en Fashion Brand of the Year. FashionUnited zal aanwezig zijn bij de uitreiking.

FashionClash Maastricht - 26-28 november

Aanstaande vrijdag is de kick-off voor FashionClash Maastricht. Het modefestival duur het hele weekend en heeft zowel een online als een offline programma.

Opening re_USED re_SATIN Zeeuws Museum - 26 november

26 november opent de nieuwste tentoonstelling 're_USED re_SATIN' in het Zeeuws Museum. De tentoonstelling is het resultaat van vier jaar onderzoek naar een aantal uitzonderlijke achttiende- en negentiende-eeuwse jasjes uit de museumcollectie. In samenwerking met wetenschappers en textiel- en modeontwerpers werden de fascinerende jasjes tot op de draad bestudeerd, geanalyseerd én opnieuw geïnterpreteerd, zo blijkt uit een persbericht van het museum.

Jan Agelink SS23 trendpresentatie - 26 november

Op vrijdag 26 november organiseert Jan Agelink een trendpresentatie voor seizoen spring summer 2023 over lifestyle, mode en interieur. In één ochtend deelt Agelink de meest belangrijke consumententrends.

Sneakerness Rotterdam - 27-28 november

Aankomend weekend strijkt de consumentenbeurs voor sneakerheads, Sneakerness, neer in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. Er zal een sale van Patta zijn, het is mogelijk je eigen sneakers te verkopen maar natuurlijk ook om bijzondere sneakers te bewonderen.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.