• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 47 - 2020

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 47 - 2020

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 47. Dit staat op de redactie agenda van maandag 16 november tot en met zondag 22 november.

'De Apple onder de tassen': maak kennis met smart tassenlabel Minois

Wie elegantie damestas zegt denkt daarbij niet meteen aan allerlei technologische features. Maar wat nou als we zeggen dat er elegante lederen tassen bestaan die laptop's, tablets en telefoons kunnen opladen maar ook een automatisch lampje hebben dat aangaat wanneer de tas geopend wordt? Maak kennis met het Nederlandse merk Minois. "De tas is in uiterlijk wel geïnnoveerd, maar in de manier hoe we hem gebruiken eigenlijk al honderden jaren niet," aldus oprichter Simone Tertoolen.

Interview met tassenontwerper Annelies Timmermans

Ontwerper Annelies Timmermans had een lange tijd haar eigen handtassenlijn die ze noodgedwongen stop moest zetten. De ateliers waar ze produceerde gingen over de kop en het huidige modesysteem werkte niet meer voor haar. Ze ging tassen ontwerpen voor Christian Wijnants maar is nu weer terug met haar eigen merk, maar dan in een andere vorm. FashionUnited krijgt een update van Timmermans.

Op de kalender

Fashion Club Academy - Social Media marketing - 16 november

“Een Instagramprofiel hebben is een begin, maar blijvend gevarieerde content creëren is een ware uitdaging”. Creative agency Black Cod geeft in de workshop op 16 november tips en tricks om de continuïteit van een social aanwezigheid te garanderen.

JD.com Q3 - 16 november

Maandag 16 november maakt JD.com de financiële resultaten over het derde kwartaal van 2020 bekend.

Foot Locker Q3 - 20 november

Donderdag worden de cijfers van Foot Locker van het derde kwartaal van 2020 bekendgemaakt.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten