Dit modenieuws kunt u verwachten in week 45 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 45. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 4 tot en met 10 november.

Under Armour Q3

Under Armour rapporteerde voor het tweede kwartaal van het lopende boekjaar een omzetstijging van 1 procent. Voor het volgende kwartaal verwacht Under Armour een omzetgroei van 3 tot 4 procent als gevolg van de daling in Noord-Amerika. Voor het buitenland voorspelt het bedrijf een lage tweecijferige groei. Lees de uiteindelijke resultaten op maandag.

Trendevent Christine Boland

Trendwatcher Christine Boland vertelt over de belangrijkste consumententrends op het raakvlak van strategie, concept, retail en marketing. Zij stelt de vragen; wat onderscheidt de mens van machine in een tijd van algoritmes, artificial intelligence en een spraakgestuurd internet of everything? En wat zijn de nieuwe waarden als de individualistische consument (heel langzaam) verandert in een collectieve wereldburger? FashionUnited is aanwezig en doet verslag.

Bridal Fashion Week herfst 2020 hoogtepunten

Terwijl prêt-à-porter merken onlangs hun lente/zomer 2020-collecties presenteerden tijdens de fashion weeks in New York, Londen, Milaan en Parijs, toonden de grootste labels in bruidsmode - variërend van Vera Wang tot Monique Lhuillier en Galia Lahav - hun herfst/winter 2020-collecties als onderdeel van de Bridal Fashion Week in New York. FashionUnited zet de zeven opvallendste collecties op een rij die bruiden komend jaar naar verwachting zullen dragen.

Primark FY

Modeketen Primark realiseert naar verwachting een omzetgroei van 4 procent in fiscaal jaar 2019, dat bleek uit de voorlopige jaarcijfers dat het bedrijf eerder publiceerde. Primark dankt de groei voornamelijk aan een uitbreiding van het Europese en Amerikaanse retailnetwerk. Dinsdag de definitieve jaarcijfers online.

Ralph Lauren Q2

Het eerste kwartaal verliep goed voor Ralph Lauren. Het bedrijf zag de omzet stijgen met 3 procent vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. Benieuwd hoe het tweede kwartaal verlopen is? Lees het donderdag.

Giambattista Valli x H&M launch

Donderdag 7 november gaat de verkoop van de designercollectie van Giambattista Valli x H&M van start. De collectie zal online en in geselecteerde winkels verkrijgbaar zijn.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN