• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 41 -2021

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 41 -2021

Door FashionUnited

11 okt. 2021

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 41. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 11 tot en met 17 oktober.

Op de kalender

Week van de Belgische Mode - 11-17 oktober

De Week van de Belgische Mode wil de consument bewust maken van de voordelen van het kopen van Belgische mode en van de troeven van het shoppen in een lokale modewinkel. "Na de tweede editie, met zo’n 1000 deelnemende winkelpunten en een honderdtal modemerken, zijn we er dan ook van overtuigd dat deze derde editie in het najaar opnieuw een succes wordt en nog meer weerklank zal vinden bij consument, die al veel te lang de onbekommerde shoppingervaring heeft moeten missen”, aldus Wendy Luyckx.

Workshop Close The Loop: sustainability & sustainable fabrics in your fashion company - 13 oktober

Voor deze workshop werkt Jasmien Wynants, bedenker van de Close The Loop tool samen met stofexpert Annet Sunderman. Na een korte introductie van de Close The Loop tool leiden zij je door de wereld van duurzame grondstoffen en materialen, en helpen je om een beter begrip te krijgen van low impact vezels, gerecyclede stoffen en hoe je de beste materiaalkeuzes kunt maken voor circulair ontwerpen.

Dutch Design Week Eindhoven - 16- 24 oktober

Van 16 tot en met 24 oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert werk en concepten van ruim 2000 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.