• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 39 - 2019

Fashion

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 39 - 2019

Door FashionUnited

23 sep. 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 39. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 23 tot en met 29 september.

Nike Q1

Het Amerikaanse sportmodebedrijf sloot het vierde kwartaal goed af. De omzet in boekjaar 2019 steeg 4 procent tot 10,2 miljard dollar (omgerekend 8,9 miljard euro). Over het gehele boekjaar noteerde Nike, Inc een omzetstijging van 7 procent tot 39,1 miljard dollar (34,3 miljard euro). Weet Nike deze stijgende lijn vast te houden in het eerste kwartaal? Lees het dinsdag.

Maisons de Mode 48h Lille: Vijf labels om in de gaten te houden

Wanneer je denkt aan een festival voor opkomende merken in Frankrijk - dan is Parijs de enige mogelijke locatie, toch? Dit keer niet. Mode-incubator Maisons de Mode koos thuisstad Lille, nabij de Belgische grens, als locatie voor het evenement dat onlangs plaatsvond, en dat jonge, opkomende merken in de schijnwerpers zette.

Belangrijkste trends voor Herfst/Winter 2019

Of we nu het warme weer nog een tijdje willen vasthouden, of dat we toe zijn aan een koeler briesje: de herfst staat al voor de deur. En wat is dan een betere bezigheid dan te kijken naar de modetrends die ons volgens Stylight, het in München gevestigde inspiratieplatform voor mode en design, in het herfst/winter 2019-seizoen te wachten staan? Lees het deze week.

Trendstop

Trendstop brengt weer een nieuw trendrapport uit. Lees het woensdag.