• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 36 2023

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 36 2023

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Illustration: Jackie Mallon

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 36. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 4 september tot en met 10 september.

Best of Bangladesh beurs

De nieuwe beurs ‘Best of Bangladesh’ zet het Aziatische land in de spotlight. Het is de bedoeling dat deze beurs gaat reizen door Europa heen om te laten zien wat Bangladesh allemaal in huis heeft. FashionUnited brengt een bezoek en doet verslag.

Alvast inlezen?
Beurs ‘Best of Bangladesh’ wil land neerzetten als ‘centrum voor innovatie en uitmuntendheid’

Less is more: het nieuwe winkelconcept dat zo min mogelijk producten promoot

Een van de nieuwste trends in de detailhandel staat haaks op alles wat we tot nu toe hebben begrepen van het assortiment in onze favoriete winkels. Minder is meer. Deze alternatieve winkelervaring is ontworpen om mensen en niet producten centraal te stellen, met een bijzondere focus op de jongere klant.

Item van de week: De nette broek met relaxte fit

Elke week licht FashionUnited een item uit in de serie ‘Item van de week’. Wat is het, waarom wil je het hebben en hoe style je het? Dit keer: de nette broek met relaxte fit.

Een buitengewone modecarrière: Elizabeth Way - Associate curator bij The Museum at Fit

De mode-industrie is meer dan alleen banen in ontwerpen of styling. Net als elke andere sector is mode een business, dus er is een plek en een baan voor iedereen. Dat geldt ook voor iemand die van wiskunde houdt, iemand die alleen van winkelen houdt of iemand die zakelijk ingesteld is. Het woord "iedereen" verwijst niet alleen naar mensen met verschillende interesses of functietitels, maar ook naar mensen van een ander ras of geslacht. We hebben besloten om te benadrukken hoe divers de mode-industrie is, zou kunnen zijn en zou moeten zijn met een reeks verhalen over zwarte professionals met een niet zo doorsnee modecarrière.

Ook op de kalender deze week:

Donderdag 7 september

Opening nieuwe Intimissimi winkel in Amsterdam. Op uitnodiging.

Zaterdag 9 september

Publieksopening tentoonstelling ‘Royals & Rebels’ in Kunstmuseum Den Haag. Tickets voor toegang tot het museum zijn vereist.

Dit wordt het modenieuws