• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 34 - 2021

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 34 - 2021

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 34. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 23 tot en met 29 augustus.

Rechtspraak: Gebruikmaken min-urenregeling

Het Guerlain lippenstift-merk in de Europese Unie: een sprankje hoop voor niet conventionele vormmerken in de mode-industrie?

Contributor Crowell & Moring gaat deze week in een bijdrage verder in op niet conventionele vormmerken in de mode-industrie naar aanleiding van de zaak rondom cosmetica merk Guerlain. In juli oordeelde de Europese justitie dat de vorm van een lipstickstokje beschermd kon worden.

Op de kalender

Guess Q2 - 25 augustus

Woensdag zal Guess de financiële resultaten bekend maken over de periode Q2 van 2021.

Opening: Mode & Kant Museum: Brussels Touch, een tentoonstelling gewijd aan de Brusselse modeontwerpers - 27 augustus

Vrijdag opent de tentoonstelling 'Brussels Touch' in het Mode & Kant Museum te Brussel. Op basis van zijn uitgebreide collecties, maar ook van bruikleen toegestaan door ontwerpers, biedt het Mode & Kant Museum een inzicht in de knowhow, de creativiteit en de geest van de Brusselse mode.

Mode-icoon Iris Apfel wordt 100 jaar - 29 augustus

Zondag mag mode-icoon Iris Apfel maar liefst 100 kaarsjes uitblazen.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten