Dit modenieuws kunt u verwachten in week 34 - 2019

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 34. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 19 tot en met 25 augustus.

Elisa de Wyngaert, curator bij het Momu - aflevering 2

FashionUnited blaast de rubriek 'De loopbaan van' nieuw leven in tijdens de maand augustus. MoMu-curator Elisa de Wyngaert is in de tweede aflevering aan het woord.

De baan van... Christine Boland - trendwatcher

Banen in de modebranche klinken vaak glamoureus, maar wat men vaak niet realiseert is het harde werk dat erachter schuil gaat. Daarom neemt FashionUnited in de rubriek ‘de baan van...’ een kijkje achter de schermen, soms letterlijk, bij interessante banen in de mode. Deze week is de beurt aan trendwatcher Christine Boland.

Mijn Niche: Sjaalmania

Wat begon als een testcase zodat Micky van Vollenhoven up to date zou blijven voor de marketingcursus die ze gaf, veranderde in een succesvolle webshop: Sjaalmania. Al haar e-commerce kennis zette ze in en ze kon dankzij het razendsnelle succes van de webwinkel zich volledig focussen op het nieuwe bedrijf. Tijd om te bellen met de ondernemer in het kader van de rubriek 'Mijn Niche'.

L Brands Q2

Het moederbedrijf van Victoria’s Secret, L Brands Inc., behaalde in het eerste kwartaal betere resultaten dan verwacht. Het netto inkomen van de groep kwam toen neer op 40,3 miljoen dollar (36,1 miljoen euro), in vergelijking met 47,5 miljoen dollar (42,6 miljoen euro) in het voorgaande eerste kwartaal. Benieuwd hoe het tweede kwartaal is verlopen? Lees het deze week op FashionUnited.

Interview Travel Wear merk Japan TKY

Japan TKY is een merknaam die verwijst naar naar verre bestemmingen en exotische oorden, maar waarvan het hoofdkantoor gewoon in Noord-Holland is gevestigd. In Heemstede om precies te zijn. Daar huist het modebedrijf in een monumentaal gebouw dat dateert uit de jaren twintig van de vorige eeuw. FashionUnited spreekt Japan TKY oprichter en mede-eigenaar René Zwart over het merk dat nu zeven jaar bestaat.

Thema ‘Werken in de mode’

In augustus besteedt FashionUnited extra redactionele aandacht het thema ‘Workinfashion’. Werken in de mode, in de breedste zin van het woord. Heeft u suggesties voor onderwerpen? Wij horen graag van u via tip@fashionunited.com.

 

Meer nieuws

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN