• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 32 - 2021

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 32 - 2021

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 32. Dit staat op de redactie agenda van maandag 9 augustus tot en met zondag 15 augustus.

Uitbreiding ondanks corona: hier zijn bedrijven naar op zoek

In Frankrijk zijn de opeenvolgende periodes van lockdown niet synoniem geweest voor een vertraging voor alle modemerken. Integendeel, de best bewapenden, dat wil zeggen de 100 procent digitale bedrijven, hebben hun cijfers zelfs zien stijgen. Om deze veelbelovende groei vol te houden, moeten de teams uitbreiden. FashionUnited interviewde vier van hen om een beter inzicht te krijgen in hun personeelsbehoeften.

Op de kalender

Copenhagen Fashion Week - 10-13 augustus

Dinsdag is het zover, dan begint de Deense modeweek. Daar zullen verschillende Scandinavische modemerken als Samsøe Samsøe, Baum und Pferdgarten en Ganni hun SS22-collectie tonen.

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten