• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 32 - 2020

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 32 - 2020

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 32. Dit staat op de redactie agenda van maandag 3 augustus tot en met zondag 9 augustus 2020.

Fabrieksmedewerkers in Bangladesh: “Door dit gedrag worden fabrieken ter dood opgeschreven”

Iedereen kan zich het drama van Rana Plaza nog wel herinneren. Je zou denken dat de situatie in Bangladesh verbeterd is, maar niets is minder waar. FashionUnited spreekt een lokale denimfabrikant.

De post-covid modebranche: wat gebeurt in Afrika?

Internationaal gezien behoort Afrika niet tot de hoogste cijfers van coronabesmettingen. Desondanks heeft de lockdown-periode economisch gezien er toch flink ingehakt. De mode-industrie heeft zich ook hier moeten aanpassen om te voldoen aan de wensen van de consument.

Op de kalender

RetailTrends webinar: Welkom in de wereld van Generatie Z 5 augustus

Op donderdag 5 augustus van 15.00 tot 15.45 geeft RetailTrends een webinar over Generatie Z. Dit gratis webinar is exclusief te volgen voor members van RetailTrends. Tijdens het webinar vragen kan men stellen aan Lecyca Curiel en Jahkini Bisselink, die zelf onderzoek gedaan hebben naar hun eigen generatie: Generatie Z.

Copenhagen Fashion Week 9-12 augustus

Zondag 9 augustus gaat de CIFF (Copenhagen Fashion Week) van start. Waar de beurs normaal gesproken in diverse grote hallen plaatsvindt gaat de organisatie nu voor een compactere vorm met een nationale focus.

Dit modenieuws kunt u verwachten