• Home
  • Nieuws
  • Fashion
  • Dit modenieuws kunt u verwachten in week 27 - 2021

Dit modenieuws kunt u verwachten in week 27 - 2021

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Fashion

Wat er deze week in ieder geval gaat gebeuren? FashionUnited blikt vooruit op het modenieuws van week 27. Hieronder volgen de hoofdpunten uit de redactie agenda in de periode van 5 juli tot en met 11 juli

Digital Fashion Week Europe

Digital Fashion Week Europe brengt de Deense modebeurs CIFF, Nederlandse modebeurs Modefabriek en digitaal platform Fashion Cloud samen. Het is de bedoeling om de ‘grootste digitale beurs van Europa’ op te zetten. Euretco Fashion, EK/servicegroup, BTE, Unitex en Katag ondersteunen de digitale beurs eveneens.

De beurs vindt plaats van 6 tot en met 8 juli.

Vila’s 3D traject van kleding samples tot showroom

Het Deense merk Vila organiseerde dit jaar zijn eerste volledig digitale evenement voor inkopers. Maar hoe creëerde het dochtermerk van Bestseller deze virtuele belevenis en hoever is Vila gekomen in zijn 3D ontwerpproces? Een ontwerper en salesmanager delen hun ervaringen.

Herfst/Winter 2022: Dit zijn de vier denimtrends

Tijdens de online editie van denimbeurs Kingspins in april lichtte Amy Leverton, de oprichtster van het trendprognosebedrijf DenimDudes, vier toekomstige trends toe voor het FW22 seizoen. FashionUnited was ook van de partij en geeft in een opsomming van een aantal belangrijke punten.

Verder op de kalender

maandag 5 tot en met donderdag 8 juli

Paris Haute Couture Week FW21

maandag 5 tot en met vrijdag 9 juli

Frankfurt Fashion Week

Altijd al up-to-date zijn over de laatste ontwikkelingen in de modeindustrie? Meldt u aan voor de FashionUnited nieuwsbrief! Voeg u toe aan een netwerk van ondernemers, CEO's, ontwerpers, inkopers en andere modeprofessionals die de FashionUnited nieuwsbrief al ontvangen.

Dit modenieuws kunt u verwachten